Tajemství Yoga LAB Design

03. 06. 2017

S radostí Vám chceme krátce představit společnost Yoga LAB Design, která jako první na světě přišla s konceptem výroby designových jógových podložek, kombinujících přírodní kaučuk a vysoce kvalitní mikrovlákno. Kombinace, která Vám poskytuje stabilní, pevnou a pohodlnou podložku s vysoce savým ručníkem v jedinečném grafickém zpracování.

Yoga LAB Design je kanadská společnost založená návrhářem  a jogínem Chadem Turnerem, který počátek originálních designových podložek popisuje jako souhru vlivu magického prostředí ostrova Bali a přítomnost nudných tmavých podložek na lekcích jógy. Jedním ze způsobů, jak motivovat lidi k návštěvě jógových lekcí a jak v nic probudit dychtivost a inspiraci může být podle slov Chada Turnera i moderní umění. Třeba právě umění aplikované na jógové podložky, kde se podařilo najít vysoce funkční produkt, který je také esteticky krásný. Zde se začala psát historie řady kosmických a geometrických návrhů přenesených na tak praktickou pomůcku, jako je jógová podložka. Časopis Yoga Journal zařadil například podložku GEO mezi 6 nejkrásnějších jógových podložek roku 2016. 
 

​  
 

Yoga LAB Design ale nestaví svůj úspěch pouze na designu, ale na spojení originálních vzorů s vysokou mírou kvality použitých materiálů a jejich zpracování. Na předním místě stojí také ekologické hledisko, ať už v použití barev na vodné bázi, tak použití čistě přírodního a 100% degradovatelného kaučuku. YLD si také velmi precizně kontroluje svoji výrobu přímo v místě produkce a tím poskytuje nejvyšší možnou garanci spokojenosti svým zákazníků.

Příkladem, toho že YLD si je naprosto jistá kvalitou svých výrobků je i deklarovaná možnost prát podložky v pračce!

YLD i nadále rozšiřuje svoji produkci, kde společným jmenovatelem je opět vysoká míra originality a kvality výrobků. Nově najdeme v nabídce legíny s laserem vyřezávaných vzorem z inovativního materiálu Active -Lux vyvinutého speciálně pro YLD.

zpět na blog